Afdrukken

Waar help ik je bij?

Als professional organizer en coach help ik je bij het organiseren van je spullen, administratie, taken en tijd. Voel je je overweldigd, heb je geen of te weinig overzicht en wil je meer rust in je hoofd? Ik kan je daarbij helpen. Bijvoorbeeld door te helpen bij:

Mijn hulp is afgestemd op jouw persoonlijke wensen en daarom is er veel mogelijk. We bespreken jouw wensen en de mogelijkheden tijdens het gratis en vrijblijvende intake-gesprek. 

Wat levert het op?

Hoe werkt het?

In verband met het corona virus, is mijn dienstverlening aangepast. Ik kom op dit moment niet meer persoonlijk bij jou thuis om te helpen met het opruimen. Maar ik ben wel telefonisch of online beschikbaar. Mijn ervaring is dat de meeste mensen ook op deze manier prima in staat zijn hun huis op te ruimen. Jij gaat aan de slag, ik geef je de adviezen en tips die je nodig hebt en moedig je aan.

 

Intake/Kennismaking

In eerste instantie doe ik een gratis intake met je. Nadat je je hebt aangemeld, stuur ik je alvast een formulier met een aantal vragen. We maken ook meteen een afspraak voor het eerste gesprek. Dat gesprek kan telefonisch of via videobellen. Het is handig als je het formulier voor dit eerste gesprek al ingevuld en teruggestuurd hebt, zodat ik alvast wat dingen over je weet. Dit eerste gesprek kun je beschouwen als een kennismaking van beide kanten. Het geeft mij een beeld van de problemen waar je tegenaan loopt en jij hebt natuurlijk ook alle ruimte om de vragen die je nog hebt te stellen. Pas na dit gesprek beslis jij of je samen verder wilt. 

 

Plan van Aanpak

Na ons gesprek zet ik op papier wat we besproken hebben. Ik stuur je dit Plan van Aanpak per e-mail toe. Daarin staat onder andere wat het (voorlopige) doel van de coaching is.

In de loop van het proces kan dit doel zo nodig aangepast worden, maar zo hebben we in elk geval een helder startpunt. In het Plan van Aanpak kun jij een en ander nog eens rustig nalezen voordat je beslist of je van start wilt met dit programma.

 

Van Start

Wil je aan de slag met de coaching? Dan plannen we onze eerste telefonisch afspraak. Wat we precies bespreken in de gesprekken is een beetje afhankelijk van wat jij wilt en nodig hebt. Maar over het algemeen bespreken we:

Na afloop van elk gesprek, zet ik de afspraken die we gemaakt hebben op papier en stuur je die binnen 24 uur toe, zodat je helder hebt waar je aan gaat werken de komende week.

 

Evaluatie

Na afloop van het coachingstraject spreken we een evaluatiemoment af dat tussen de 1 en 3 maanden ligt. Dan kijken we of de veranderingen naar wens en blijvend zijn. Zijn er toch nog problemen, dan kijken we samen hoe we dat kunnen oplossen.

 

Waarom werkt het?

Dit is iets voor jou als je:

Je aarzelt nog

Je aarzelt nog omdat je:

Aarzelen is helemaal niet nodig. Maak een afspraak voor een gratis gesprek, en we bespreken samen je wensen en de mogelijkheden. Daarna maak ik een plan van aanpak met offerte voor jou en pas dan besluit jij of je gebruik wilt maken van mijn hulp. Mail (info@anitamaaktruimte.nl) of bel (06 - 110 979 58) voor meer informatie of een afspraak. 

 

P.S.

Je kunt ook alle informatie nog eens nalezen in de folder Professional Organizing. Je kunt hem hier downloaden.