Afdrukken

 

 

Heb je het gevoel dat je het overzicht kwijt bent? Teveel te doen, teveel rommel om je heen en nooit het huishouden op orde op een manier die je zou willen? Bovendien zou je eigenlijk willen weten waar je geld elke maand blijft en zien of je eindelijk die schuld kunt aflossen of eindelijk iets kunt sparen? 

Voor al deze afzonderlijke dingen zijn er voldoende boeken en cursussen te vinden. Maar wat ik jaren geleden miste, was iets dat al die dingen behandeld en je de mogelijkheid biedt om op al deze gebieden tegelijkertijd aan de slag te gaan.

 

Een online cursus voor meer overzicht op alle gebieden in je leven

Daarom heb ik, na lang wikken en wegen, uiteindelijk de cursus samengesteld die ik vroeger zelf graag gehad zou hebben. Deze cursus behandeld alles wat je nodig hebt als je meer overzicht over alle gebieden in je leven wilt creëren. Ja, dat betekent veel werk en het is niet iets dat in een maandje of twee maanden gedaan is. Daarom duurt de cursus dan ook een jaar. Een jaar waarin je zelf aan de slag gaat en ruimte en overzicht creëert. 

In dat jaar ga je je huis opruimen, ontwikkel je een schoonmaakroutine die voor je werkt, krijg je overzicht over alles wat je nog moet en wilt doen en de handvatten om er tijd voor vrij te maken, creëer je een systeem voor alle papieren die je huis binnen komen en maak je een budget zodat je kunt zien waar je geld blijft.

De cursus is onderverdeeld in vier categorieën. De categorieën zijn:

Elke module bevat een les uit alle vier de categorieën. Je werkt elke maand dus aan al deze gebieden. Aan het eind van elke les krijg je praktische opdrachten die betrekking hebben op de inhoud van de cursus. Verder zet de cursus vol met printables, checklist en templates die je kunt gebruiken. 

Je kunt starten wanneer je wilt en krijgt direct toegang tot de eerste module. Daarna komt er elke 30 dagen een andere module vrij met 4 lessen. Je hebt onbeperkt toegang tot de cursus, dus het is geen probleem als je er wat langer over doet.

 

Kosten: De cursus kost € 240,00.  

De cursus komt deels overeen met de cursus 'Eindelijk een opgeruimd huis.' Heb je de cursus 'Eindelijk een opgeruimd huis' aangeschaft, stuur me dan even een mailtje (info@anitamaaktruimte.nl). Dan verreken ik wat je daarvoor betaald hebt met de kosten voor deze cursus.

 

Aanmelden: Je kunt je hier aanmelden voor de cursus en daarna direct beginnen. Vergeet niet kortingscode organizing2022 in te vullen bij je aanmelding om te profiteren van de 20% korting!

 

Inhoud van de cursus

 

Module 1

Module 2

Module 3

Module 4

Module 5

Module 6

Module 7

Module 8

Module 9

Module 10

Module 11

Module 12

Wil je starten met deze cursus? Schrijf je dan hier in.