Afdrukken

Wil je een schoon huis zonder uren te hoeven besteden aan het schoonmaken van je huis? Dat kan.

De oplossing is het aanbrengen van structuur in het schoonmaken door middel van huishoudschema's. Met behulp van huishoudschema's houd je je huis op een makkelijke manier schoon en word schoonmaken uiteindelijk een routine waar je niet meer over na hoeft te denken.

Je kunt natuurlijk je eigen huishoudschema's maken, maar als je daar geen zin in hebt of niet weet hoe, heb ik het al voor je gedaan. 

 

Wat krijg je?

Je krijgt:

 

Wat kost het?

De schema’s kosten € 12,04.

 

 

Hoe krijg ik de schema’s?

De huishoudschema’s zijn verkrijgbaar in mijn Etsy Shop. Na betaling kun je de pdf downloaden.

 

Hoe gebruik ik de schema’s?

Je kunt op de schema’s afvinken wat je gedaan hebt. Wil je ze niet steeds opnieuw printen, dan kun je ze lamineren en met een whiteboardstift afvinken en weer schoonvegen. Heb je geen lamineer apparaat? Het werkt ook met A4 insteekhoesjes. Het beste werken de stevige, gladde hoesjes. Als het oppervlak van het plastic te ruw is, is de stift minder goed te verwijderen. 

Er is een schema met alle dagen van de week en de dagelijkse taken. Op hetzelfde vel staan ook de wekelijkse taken. Die kun je allemaal op een dag doen, of verdeeld over de week. Je kunt op het schema bijhouden wat je gedaan hebt.

Naast een weekoverzicht, zijn er ook overzichten voor de maanden van het jaar. Daarop vind je alle klussen die je niet wekelijks doet. Ik raad je aan om elke week een paar van de maandelijkse klussen mee te pakken. Zo blijft het behapbaar en wordt alles toch regelmatig schoongemaakt.

Naast de ingevulde schema’s zijn er ook lege schema’s. Deze kun je gebruiken als je het schema wilt aanpassen aan je eigen situatie en behoeften.

Overtuigd van het gemak en wil je de huishoudschema’s gebruiken? Ga dan naar mijn Etsy Store.

Heb je liever een wekelijks huishoudschema in je mailbox zodat je een wekelijkse reminder hebt en de maandelijkse taken ook meteen al per week opgesplitst zijn? Wordt dan lid van mijn Petje Af pagina. Je krijgt dan, naast de andere extra's, elke week de huishoudschema’s in je mailbox. Je hebt al een abonnement voor € 4,00 per maand en krijgt bij een jaarabonnement niet alleen een korting van drie maanden (€ 12,00) maar ook mijn boek ‘Eindelijk een opgeruimd huis’ t.w.v. € 20,95 cadeau.