Search

Aanmelden Nieuwsbrief

Meer tips over het opruimen en organiseren van je huis, huishouden en taken lezen?

Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt elke week nieuwe tips in je mailbox. Bovendien ontvang je ook nog eens de gratis printable van het Basis Huishoudschema.

Meld je hier aan.

Elke maand trek ik in het kader van de opruimbingo 2 getallen. Deze getallen representeren de opruimprojecten voor die maand. Helaas ben ik zelf de afgelopen maanden niet aan al mijn eigen opruimprojecten toegekomen. Inmiddels ben ik wel begonnen met het inlopen van mijn achterstand, dus hopelijk kan ik jullie daarvan de komende maand het een en ander laten zien. Voor juli zijn de getrokken getallen: 17 en 21.

Voor mij betekent dat het opruimen van de doos met mijn 'creative journaling' spullen (nummer 21 op de lijst) en het opruimen van mijn badkamerkastje (nummer 17). 

Succes met jullie eigen opruimprojecten!

 

P.S.

Wil je meer rust, ruimte en overzicht? In de gratis minicursus 'Een opgeruimd leven' leer ik je hoe je overzicht kunt creëren in je spullen en je taken en hoe je je huis schoon kunt houden door schoonmaakroutines in te voeren. Je kunt je hier aanmelden en de minicursus vervolgens downloaden.