Search

Aanmelden Nieuwsbrief

Meer tips over het opruimen en organiseren van je huis, huishouden en taken lezen?

Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt elke week nieuwe tips in je mailbox. Bovendien ontvang je ook nog eens de gratis printable van het Basis Huishoudschema.

Meld je hier aan.

Opruimen met opruimbingo februari trekking

Het is de laatste dag van januari en hebben we in het kader van opruimen met opruimbingo nog maar een dag om de januari klussen af te maken. Het is ook nog eens de laatste maandag van de maand, en dus tijd voor een nieuwe trekking van de opruimbingo.

De trekking voor februari zijn de nummers: en 23.

Je ziet op de afbeelding hieronder de getrokken nummers in de gele vlakken staan. De zwarte vlakken met de witte cijfers zijn de getrokken nummers voor januari.

opruimen met opruimbingo

Wil je zelf meedoen of meer weten over hoe opruimen met opruimbingo werkt? Dan vind je in deze blogpost alle informatie. Je kunt natuurlijk nog steeds meedoen en op deze manier opruimen voor jezelf iets leuker maken.

 

Opruimen leuk maken met opruimbingo in januari

In januari ging ik aan de slag met de getrokken nummers 12 en 18. 

Nummer 12 was mijn printerkastje. In dit kastje bewaar ik cartridges, printerpapier en enkele kantoorartikelen. Dit kastje heeft drie laden en die waren in een kwartiertje opgeruimd.

opruimen ladekastje

Nummer 18 was veel meer werk. Dit was een schoenendoos vol oude aantekeningen en notities. Maar ook deze zijn inmiddels helemaal verwerkt. Vooral dankzij de opruimbingo dus, want dit was echt een klusje dat ik al een tijd voor me aan het uitschuiven was. 

opruimen aantekeningen

Verder opruimen in februari

Op mijn eigen bingokaart is nummer 1 het opruimen van de bovenste la van mijn archiefkast. In deze la zitten mijn lopende papieren archief en mijn weekmappen voor het vervaldagensysteem. Dit archief loop ik meestal een keer per jaar na.

Nummer 23 is het eerste voorraadkastje in de keuken (we hebben er twee). Het zijn eigenlijk badkamerkastjes die we ooit aangeschaft hebben omdat ze precies in onze keuken pasten. Deze wordt regelmatig leeggehaald en schoongemaakt, maar kan wel snel weer rommelig worden.

archief- en voorraadkast organiseren

Dit zijn dus de opruimprojecten waar ik in februari mee aan de slag ga.

 

Gerelateerde artikelen

- Printerkastje opruimen.

- Aantekeningen en notities opruimen.

- Opruimbingo 2022.

 

P.S.

Wil je meer rust, ruimte en overzicht? In de gratis minicursus 'Een opgeruimd leven' leer ik je hoe je overzicht kunt creëren in je spullen en je taken en hoe je je huis schoon kunt houden door schoonmaakroutines in te voeren. Je kunt je hier aanmelden en de minicursus vervolgens downloaden. 

opruimbingo