Search

Aanmelden Nieuwsbrief

Meer tips over het opruimen en organiseren van je huis, huishouden en taken lezen?

Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt elke week nieuwe tips in je mailbox. Bovendien ontvang je ook nog eens de gratis printable van het Basis Huishoudschema.

Meld je hier aan.

Mijn boek Eindelijk goed Opruimen is alweer een aantal weken geleden uitgebracht. Inmiddels heb ik daar een aantal leuke reacties op gekregen. Zoals deze:

"Na het lezen van dit boek ben ik inmiddels zelf aan de slag gegaan met opruimen. En hoewel ik altijd dacht dat ik opruimerig was, blijkt nu dat ik heel veel dingen in huis heb die ik nooit gebruik, maar toch altijd bewaarde, want kan altijd handig zijn....Nu gaan die dingen dus wel de deur uit en dat scheelt een hoop! Ik ben superblij met dit boek, die mij nieuwe inzichten heeft gegeven over opruimen."

Als jij je huis op wilt ruimen, ben je misschien ook wel geïnteresseerd in dit boek. Maar misschien twijfel je ook of je hem zult aanschaffen. Om je te helpen bij je beslissing, vertel ik in deze blogpost wat meer over de inhoud van het boek.

Indeling en inhoud boek Eindelijk goed opruimen

Het boek is ingedeeld in vier delen.

  • In het eerste deel kijken we vooral naar jouw motivatie om op te ruimen en de oorzaken van de rommel. Ook geef ik je daarin alvast een aantal tips over hoe je klein kunt beginnen met opruimen én hoe je het opruimen aanpakt als je weinig energie of tijd hebt.
  • In deel 2 gaan we echt aan de slag. We kijken naar de functies van de verschillende ruimtes in je huis en ik geef voor elke ruimte tips voor het opruimen en voor de indeling.
  • In deel 3 focussen we op een aantal speciale onderwerpen. De administratie, papieren, sentimentele spullen,  digitaal opruimen en foto’s.
  • Tot slot bespreken we in deel 4 hoe je het opgeruimd kunt houden en geef ik je nog een aantal handige opbergtips.

Ben je nieuwsgierig geworden? Je kunt via deze link alvast het eerste hoofdstuk lezen. 

Wil je het boek aanschaffen? Dan kun je dat onder andere via deze link doen. Maar je kunt hem ook gewoon bestellen bij elke (online) boekhandel.